Over ons

Laat ik me even voorstellen. Mijn naam is Michel en ik ben de eigenaar van BY MJM. Met trots presenteer ik mijn bedrijf in meubelgrepen en meubelknoppen, dat als een hobby begonnen is. Inmiddels hebben wij een gespecialiseerd bedrijf en is het onze missie om jou de handgrepen, deurknopjes of kastknoppen te leveren die perfect bij je interieur of organisatie passen. Onze collectie meubelgrepen heeft een hoge kwaliteit, is functioneel en stijlvol. Je geniet bij ons bovendien van een snelle levering uit voorraad. Heb je speciale wensen voor de uitvoering van je handgrepen? Dan is ook maatwerk mogelijk!

Meubelgrepen vernoemd naar Amerikaanse plaatsnamen
Onze merknaam BY MJM is geïnspireerd op mijn voornamen, Michel Johannes Maria. Ons gezin bestaat uit Michel, Jessica en inmiddels ook uit een zoon, Mees. Het mooie is dat de letters van onze voornamen samen ook onze bedrijfsnaam vormen. Aangezien Jessica en ik grote liefhebbers zijn van countrymuziek, hebben alle meubelknoppen en grepen een naam die geïnspireerd is op Amerikaanse plaatsnamen uit countrynummers. Van Chicago tot Kansas, er is voor ieder wat wils.

Specialist in stijlvolle meubelknoppen en handgrepen
Vroeger werkte ik voor een keukengroothandel, waardoor ik veel in aanraking kwam met de handgrepen op keukenkasten en lades. Zo ontstond mijn uit de hand gelopen hobby en inmiddels specialisme in meubelgrepen. Deze grepen en knoppen maken een groot verschil voor de uitstraling van je keuken, badkamer of interieur. Er zijn handgrepen en kastknopjes met een klassieke, moderne, traditionele, tijdloze en luxe uitstraling. De look van het product hangt uiteraard af van het materiaal, de kleur, de vorm en het ontwerp. Je bestelt de grepen snel en makkelijk via onze website.

Functionele handgrepen kopen bij BY MJM
De functionele rol van handgrepen en meubelknoppen is uiteraard dat je er lades en deuren van kasten, dressoirs, nachtkastjes en commodes mee opent en sluit. Uiteraard moeten de grepen passen bij de stijl van de ruimte en van het meubel zelf. Heb je advies nodig voor je keuze? Of zoek je een bijzonder model handgreep dat je niet aantreft in ons assortiment? Neem dan contact op voor informatie. Wij helpen je graag verder met advies of het produceren van meubelgrepen op maat!